Znanost in kakovost

Od ideje do izdelkov najvišje kakovosti

Dovolite nam, da vam predstavimo zgodbo, ki nas je navdihnila pri ustvarjanju naše blagovne znamke. Naša strast do zdravja in dobro počutja je vodila vsak korak naše poti. Pred več kot desetimi leti smo se združili farmacevti, tehnologi in dietetiki s skupno vizijo - ponuditi vrhunska prehranska dopolnila, ki bodo temeljila na znanstvenih raziskavah in izkušnjah. Naša želja je bila ustvariti nekaj edinstvenega, nekaj, kar bo preseglo obstoječe izdelke na trgu.

Razvijanje izdelkov

Pri oblikovanju vsakega izdelka smo se poglobili in se posvetili posamezni sestavini. Želeli smo izkoristiti najboljše, kar je narava ponudila. Zato smo se odločili, da bomo gradili na temeljih preverjenih izdelkov, vendar z inovativnim pristopom. Vsaka sestavina je bila skrbno izbrana na podlagi znanstvenih študij in analize njene interakcije z drugimi sestavinami. To nam je omogočilo ustvariti unikatne kombinacije, ki so doslej nevidene na tržišču. Pri tem smo se še posebej osredotočili na našo ponosno kategorijo probiotikov, kjer smo izbrali seve, ki so bili podvrženi strogim testiranjem in so bili znanstveno potrjeni kot učinkoviti ter združljivi z drugimi sevi.

Kakovost najvišjega ranga

Kakovost je za nas najvišja prioriteta. Vsaka sestavina, ki jo uporabljamo, je temeljito preverjena in ima certifikate o neoporečnosti ter sledljivosti. To pomeni, da so naši izdelki nekoliko dražji v primerjavi s konkurenco. Vendar verjamemo, da je vaše zdravje neprecenljivo in vredno vsakega vloženega centa. Pri nas boste našli izdelke, ki so resnično učinkoviti in izdelani s strastjo do najvišje kakovosti.

Izdelke testiramo v Švici

Da bi potrdili našo zavezanost kakovosti, sodelujemo s prestižnimi švicarskimi laboratoriji. Vemo, da je to velika redkost v Evropi, vendar smo želeli zagotoviti, da naši izdelki presegajo pričakovanja. Testiranje v teh laboratorijih je dodatno zagotovilo, da boste prejeli le najboljše izdelke, ki so skrbno preverjeni in potrjeni s strani neodvisnih strokovnjakov.

Vizija z neskončno cilji

Projekt Primonatura ni le blagovna znamka, temveč tudi vizija. Z neskončnostjo v našem logotipu želimo poudariti, da je zdravje brezmejno in da vam lahko naše izdelke ponudimo kot celovito podporo za vsak dan v letu. Naš pristop je zaokrožen in celosten, saj verjamemo, da je vaše dobro počutje odvisno od več dejavnikov.

Začeli smo v Sloveniji in na Hrvaškem, vendar se naše ambicije ne ustavljajo tu. Želimo doseči svet. Naša zgodba se piše z vrhunskimi izdelki, ki so rezultat trdega dela, strasti in predanosti. In zdaj vas vabimo, da se pridružite tej zgodbi, da skupaj ustvarimo neskončno dobro počutje in zdravje.

Certifikati s katerimi vam nudimo kvaliteto

ISO 22716:2007

Certifikat visoko kvalitetnega proizvodnega procesa ISO 22716:2007 Kozmetika.

BIO CERTIFIKAT

Na področju proizvodnje in distribucije živil kontrolni organ Inštiut KON-CERT izdaja BIO certifikat Slovenije.

ISO 22000: 2005 in GMP

Dobra proizvodna praksa, dokazujemo svojo natančnost pri proizvodnji živil, s čimer zagotavljamo varnost končnih izdelkov izpolnjujemo zahteve zakonodaje.

HACCP (SIQ F-092)

Dobra proizvodna praksa, dokazujemo svojo natančnost pri proizvodnji živil, s čimer zagotavljamo varnost končnih izdelkov in izpolnjujemo zahteve zakonodaje.