Naša zgodba

Naša zgodba je zgodba strasti, vizije in vztrajnosti. Začeli smo kot majhna ekipa posameznikov, združenih v skupnem cilju - ponuditi vam najboljše prehranske dopolnila za izboljšanje vašega zdravja in življenjskega sloga.

Ko smo se spopadali z izzivi sodobnega življenja, smo začutili potrebo po naravnih rešitvah, ki bi nam pomagale ohranjati ravnovesje in vitalnost. Tako smo se podali na raziskovalno potovanje, kjer smo sodelovali s farmacevti, tehnologi in dietetiki, ki so nam pomagali oblikovati prehranska dopolnila vrhunske kakovosti.

 

Naša predanost kakovosti je temeljni kamen naše znamke.

Pri vsakem izdelku se posvečamo individualnemu pristopu, izhajajočemu iz že obstoječih izdelkov na trgu. Naša inovacija leži v tem, da izboljšujemo, dopolnjujemo in prilagajamo obstoječe izdelke. Vsaka sestavina je skrbno izbrana, preverjena glede na njeno uporabnost in delovanje v kombinaciji z drugimi sestavinami.

 

Pri projektu Primonatura verjamemo v znanost.

Pri formulaciji naših izdelkov se opiramo na znanstvene raziskave, ki nam omogočajo izbiro pravih sevov probiotikov, določanje priporočenih vrednosti in zagotavljanje učinkovitosti vsake posamezne sestavine. Vsak izdelek je skrbno preučen in testiran, da vam prinese dejanski učinek, ki si ga zaslužite.

 

Naša zavezanost kakovosti seže v vse plasti našega delovanja.

Vsaka sestavina je podvržena strogemu preverjanju izvora, preizkusom neoporečnosti in standardom. Pri tem smo izjemno natančni, saj želimo zagotoviti neoporečno kakovost in učinkovitost vsakega končnega izdelka. Prav tako vsi naši izdelki opravijo temeljite teste v priznanih laboratorijih, vključno s švicarskimi laboratoriji, ki zagotavljajo najvišje standarde kakovosti.

Naša zgodba je zgodba o strasti do zdravja in blaginje. Želimo vam nuditi vrhunska prehranska dopolnila, ki izhajajo iz znanja, integritete in verovanja v moč narave. S svojimi izdelki želimo vplivati na vaše življenje, omogočiti vam, da dosežete svoje cilje in živite polno, energično življenje.

Pridružite se nam na tem navdihujočem potovanju do boljšega zdravja.

Skupaj bomo gradili močno skupnost ljudi, ki si prizadevajo za življenje v ravnovesju, vitalnosti in sreči. Projekt Primonatura je tukaj, da vam pomaga doseči ta cilj.

Vaša zgodba zdravja se začne tukaj.

Primonatura - za vaše zdravje, za vaše življenje.

Certifikati s katerimi vam nudimo kvaliteto

ISO 22716:2007

Certifikat visoko kvalitetnega proizvodnega procesa ISO 22716:2007 Kozmetika.

BIO CERTIFIKAT

Na področju proizvodnje in distribucije živil kontrolni organ Inštiut KON-CERT izdaja BIO certifikat Slovenije.

ISO 22000: 2005 in GMP

Dobra proizvodna praksa, dokazujemo svojo natančnost pri proizvodnji živil, s čimer zagotavljamo varnost končnih izdelkov izpolnjujemo zahteve zakonodaje.

HACCP (SIQ F-092)

Dobra proizvodna praksa, dokazujemo svojo natančnost pri proizvodnji živil, s čimer zagotavljamo varnost končnih izdelkov in izpolnjujemo zahteve zakonodaje.