📍 Iris, Polzela

Symbiotic 360

Najbolj prodajano!

"To ni samo probiotik. To je kombinacija prebiotikov, probiotikov in posbiotikov, ki vsi skupaj tvorijo ful dober izdelek."

Product Image

SYMBIOTIC 360

 
€29,95
 

Symbiotic 360 je namenjen podpori zdravju vašega prebavnega traka. S 30 kapsulami v pakiranju, ta prehranski dodatek zagotavlja številne koristi:

→ Podpira Rast Dobrih Bakterij: Ta prehranski dodatek je obogaten s probiotiki, ki podpirajo rast koristnih bakterij v črevesju.

→ Izboljšuje Prebavo: Z redno uporabo tega dodatka lahko izboljšate prebavne funkcije in občutite olajšanje pri težavah kot so napihnjenost in zaprtje.

→ Povečuje Imunost: Zdravo črevesje je ključnega pomena za močan imunski sistem. Ta dodatek vam lahko pomaga izboljšati imunost in splošno zdravje.

Katja

"Symbiotic 360 je nekaj najboljšega za moje črevesje! Uporabljam ga že nekaj časa in opažam veliko razliko v svoji prebavi. Občutek imam, da mi je izboljšal zdravje črevesja in celotnega telesa. Zelo priporočam!"

Luka

"Symbiotic 360 je popolnoma spremenil moje počutje. Prej sem imel težave s prebavo, vendar se je po uporabi tega izdelka vse izboljšalo. Počutim se lahkotnejšega in bolj energičnega."

Anja

"Ko sem začela z uporabo Symbiotic 360, nisem verjela, da bo prinesel tako opazne rezultate. Moje prebavne težave so se zmanjšale, počutim se bolje in moje splošno zdravje se je izboljšalo. Res je čudežni izdelek!"

Borut

"Iskal sem naravno rešitev za svoje prebavne težave in našel Symbiotic 360. Po nekaj tednih uporabe sem opazil drastične izboljšave. Prebava mi ni več povzročala težav in počutil sem se odlično."

Nina

"Moja izkušnja s Symbiotic 360 je bila neverjetna. Izdelek je lahek za uporabo, ne povzroča neželenih stranskih učinkov in prinaša odlične rezultate. Z veseljem ga priporočam svojim prijateljem in družini."

Miha

"Zahvaljujoč Symbiotic 360, se zdaj počutim bolje kot kdaj koli prej. Moja energija je povečana, prebavne težave so stvar preteklosti, in splošno sem bolj vesel in zdrav. Izdelek toplo priporočam!"